در روزهای کوتاه زمستان، افرادی که مشکلات دید در شب دارند دچار دردسر میشوند.
مشکلات در توانایی دید در شب شایع است. با این حال، به جای انجام دادن کاری در مورد آن، اکثر مردم سعی دارند یاد بگیرند که با آن زندگی کنند. مشکل این است که، در کنار آزاردهنده بودن این مشکل، بدتر شدن وضعیت دید در شب، می تواند خطرناک باشد، به خصوص در هنگام رانندگی.
بسیاری از افرادی که دچار مشکل تمرکز دید در شب میشوند یا تلالو نور چراغ های تیربرق کنار خیابان و چراغ های راهنما برایشان ناخوشایند است، اغلب از آستیگماتیسم رنج می برند، که در آن انحنای چشم باعث اعوجاج نور می شود. این امر می تواند با استفاده از عینک های طبی با پوششهای ضد تابش به منظور بهبود کنتراست، کاهش حساسیت به تلالو نور و بهبود ادراک عمق، تصحیح شود.
جدی تر شدن این مشکل، کوری شبانه یا شب کوری است (که نیکتالوپی نیز نامیده می شود)، که در آن افراد تقریبا غیرممکن است که در تاریکی ببینند. این امر به ویژه هنگامی که از یک محیط با نور بالا به یک مکان تاریک میروند، بسیار رایج است.
از دست دادن بینایی شبانه و شب کوری هر دو به علت اختلال در سلول های شبکیه است که مسئول بینایی در نور کم هستند. شما ممکن است تعجب کنید اگر بدانید مکانیزم دید در شب با روز در چشم شما متفاوت است.
هنگامی که تاریک است، چشم شما، در واقع در حالت کور رنگی قرار میگیرد - چشم، فقط بخشی از آنچه را که در روز روشن می بیند، در شب میتوانند بیند. یک اسکوتومای مرکزی (ناحیه ای از دید کاهش یافته) در مرکز میدان دید ظاهر می شود و چشم شما نمیتواند شیئی را که ثابت است تشخیص دهد درحالیکه می تواند اشیاء متحرک را تشخیص دهد.
دلایل متعددی برای از دست دادن دید در شب وجود دارد، از کمبود ویتامین A تا آب مروارید تا بیماری جدی تخریب چشم و رتنتیس پیگمتوسا
• کمبود ویتامین A: اکثر افراد در جهان توسعه یافته در معرض خطر کمبود ویتامین A قرار ندارند، زیرا آنها به غذای غذا دسترسی دارند. با این حال، گاهی اوقات این اتفاق می افتد. شما به راحتی می توانید میزان ویتامین A خود را با مکمل های روزانه افزایش دهید.
• آب مروارید: آب مروارید ابری شدن لنز طبیعی چشم است. از آنجا که این امر به طور معمول نتیجه فرایند پیری طبیعی است، آب مروارید معمولا بعدا در سنین بالا پدیدار می شود، به ویژه پس از اینکه فرد به 60 سالگی خود رسید.
• نقص ژنتیکی: مسائل مانند رتینیت های رنگدانه و سندرم آشر می تواند باعث شب کوری شود.
• گلوکوم: از آنجا که گلوکوم چشم را به طور کلی تحت تاثیر قرار می دهد، دید در شب نیز از جمله مشکلات متعاقب این بیماری است. اگر فردی که دارای گلوکوم است، بینایی خود را از دست داده است، حساسیت به نور دارد و تصاویر متحرک مانند اتومبیل را تار می بیند، آنها باید در روز یا شب رانندگی را در نظر نگیرند.
اگر از این مشکل رنج می برید، مشخص است که علائم چیست. علامت اصلی از دست دادن دید در شب، به طور طبیعی، دشوار دیدن در تاریکی است.
در هنگام انتقال از یک محیط روشن به ناحیه کم نور، احتمال بروز مشکالت شب هنگام زیاد است. به علت روشنایی متناوب چراغهای جلو و چراغهای خیابانی در جاده، شما همچنین احتمالا در هنگام رانندگی دچار ضعف دید خواهید شد. علائم خاص عبارتند از:
• دید تار در شب، به ویژه در مورد مطالعه و مشاهده اجسام نزدیک
• هاله در اطراف چراغ ها، به ویژه چراغ های خیابانی و چراغ های راهنمایی و رانندگی
• حساسیت به نور یا تلالو.
از برخی از علل از دست دادن دید در شب، به ویژه موارد جدی تر مانند نقص تولد و یا شرایط ژنتیکی، نمی توان جلوگیری کرد. با این حال، برای بسیاری از ما، خوردن یک رژیم غذایی متعادل می تواند مشکالت بینایی را کم کند.
مصرف رژیم غذایی حاوی ویتامین و مواد معدنی آنتی اکسیدان، از جمله میزان بالایی از ویتامین A، خطر ابتلا به شب کوری را کاهش می دهد. چنین غذاهایی عبارتند از:
• هویج
• كدو حلوايي
• اسفناج و سایر سبزیجات
• شیر و تخم مرغ.
خوردن یک رژیم متعادل و آگاهی از محدودیت های خود - به ویژه هنگام رانندگی - بهترین راه برای رسیدگی به مشکلات دید در شب است. با این حال، اگر متوجه شوید که دید شبانه شما در حال بدتر شدن است، ضروری است که به چشم پزشک یا پزشک عمومی در اسرع وقت مراجعه کنید.
کد: 50017353
زمان انتشار: جمعه 27 مهر 1397 08:30 ب.ظ
منبع: Ideal Optic
تعداد نمایش: 1970
دسترسی سریع
درباره ما
تماس با ما
اطلاعات تماس
تمامی حقوق محفوظ است و استفاده از محتوا تنها با اجازه نامه کتبی و درج لینک منبع مجاز می باشد.